ESTER RÀFOLS

Ester, la fundadora ho té clar, la imatge és un element fonamental en les nostres relacions socials i laborals, per això va creure que havia d’iniciar un projecte on els seus clients no solament poguessin millorar la seva imatge, sinó que poguessin donar-li un salt qualitatiu a la seva autoestima. El cabell és la nostra carta de presentació.

Original de Barcelona, entusiasta i vocacional del sector; ha passat per diferents trajectòries professionals des que va cursar els seus estudis a l’escola superior d’Estètica, Perruqueria i Perfumeria Samper ESEPP. Després d’aquesta trajectòria professional, passant per diferents salons, Ester va decidir iniciar el seu projecte “Ràfols Estilisme i Perruqueria” ( À ), on va seguir formant-se en prestigioses escoles com: Centre de formació Josep Pons, Escola de perruqueria Miguel Griñó, Tony and Guy i formacions amb grans professionals del sector a nivell Nacional i Internacional.

Completant aquests coneixements amb la col·laboració d’una de les marques més prestigioses del sector a nivell mundial com Revlon, sent convidada assídua anualment al seu més reconegut esdeveniment global “ Style Master Show “. Aixi com col·laborant amb altres marques reconegudes com Label.m, Schwarzkopf i Goldwell entre altres. Ester és fundadora CEO i Directora Creativa a Ràfols i segueix humilment creixent i formant-se per seguir dotant d’èxits al projecte.

CONEIX A l'EQUIP DE RÀFOLS

El nostre lema: “Funny Styling”. És per això que treballem cada dia, per aconseguir el nostre objectiu, que no és un altre que poder satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

Ester Ràfols

Directora de l’equip de Ràfols, va començar amb aquest projecte en 2014.

Pots buscar la seva disponibilitat en la nostra reserva online.

Lidia Ruiz

Estilista de l’equip de Ràfols, porta 3 anys en el projecte i és un element important en el desenvolupament del mateix, ha estat capaç de millorar dia a dia fins a fer-se amb la seva pròpia cartera de clients.

Pots buscar la seva disponibilitat en la nostra reserva online.

Viri Bosch

Estilista de l’equip de Ràfols, va arribar l’any 2017 al saló i ja és una peça fonamental del projecte. Viri és especialista en diferents tècniques de metxes com Balayage, il·luminacions, reflexos, etc.

Pots buscar la seva disponibilitat en la nostra reserva online.

EL NOSTRE SALÓ, LA NOSTRA FILOSOFIA

Situada en una zona privilegiada del famós barri de sants, al costat del mercat de principis del segle XX construït per l’arquitecte modernista Pere Falqués, Ester Ràfols Perruquers va obrir les seves portes el dia 21 de maig de 2014.

Fusionant el caràcter proper del barri, amb la màgia modernista de l’entorn, neix una idea d’expressió artística transformada en la dedicació als nostres clients.

Tot això ho aconseguim gràcies al nostre tracte excepcional i el nostre original concepte de bellesa. I per descomptat, amb un somriure.

Ester Ràfols vol omplir-te d’energia positiva cada dia i ho vol fer oferint-te des de les tècniques més innovadores, fins als talls més senzills. Perquè venir al nostre saló signifiqui el teu moment, volem que sentis el nostre lema: “funny styling”.