Ràfols - Estilisme & Perruqueria

Situada en una zona privilegiada del famós barri de sants, al costat del mercat de principis del segle XX construït per l’arquitecte modernista Pere Falqués, Ester Ràfols Perruquers va obrir les seves portes el dia 21 de maig de 2014.

La nostra filosofia

Ester Ràfols vol omplir-te d’energia positiva cada dia i ho vol fer oferint-te des de les tècniques més innovadores, fins als talls més senzills. Perquè venir al nostre saló signifiqui el teu moment, volem que sentis el nostre lema: “funny styling”.

A RÀFOLS T’HO POSEM FÀCIL…

RESERVA ONLINE

Ets dels quals disposen de poc temps, o un amant de les noves tecnologies? A Ràfols t’oferim la possibilitat de fer totes les teves reserves online. Molt fàcil i còmode.

CONTACTA AMB RÀFOLS - ESTILISME I PERRUQUERIA

Vols saber el nostre horari, tens algun dubte o vols informació d’algun dels serveis que oferim? Contacta amb nosaltres i pregunta’ns.

RÀFOLS – ESTILISME I PERRUQUERIA

ELS NOSTRES SERVEIS

A Ràfols us oferim una gran varietat de serveis, amb un assessorament totalment personalitzat, tant en perruqueria com en estètica. Volem que gaudiu, us relaxeu i quedeu fantàstics.

EN RÀFOLS TREBALLEM AMB LES MILLORS MARQUES

ELS MILLORS PRODUCTES

DESCOBREIX EKSPERIENCE

Un món de tractaments per al cuir cabellut i el cabell amb la més alta qualitat cosmètica, desenvolupats mitjançant recerca científica, formulats amb ingredients marins d’una puresa extrema i realitzats en rituals de benestar. Formulats amb aigua marina, algues específiques i oligoelements..

Freshly-made preparationsBarrejats just abans d’usar-los per garantir un rendimient òptim. Confiança en la ciència emprada per provar i millorar l’eficàcia de les fórmules.

Implicació sensorial total gràcies als massatges y Beauty Rituals. L’oportunitat de conèixer i conservar a les clientes gràcies a tractaments professionals que porten el concepte d’estètica al saló.

UNA PETITA MOSTRA DEL QUE FEM EN RÀFOLS

An error occuired. Pleaese check your access token and try again.